Alles op het gebied van online personal training

Online persoonlijke begeleiding op het gebied van fitness, training en voeding kan net die extra motivatie bieden om toch door te gaan als je eigenlijk geen zin meer hebt. Mensen die graag werken volgens schema's, worden extra gemotiveerd doordat ze zien welke stappen en oefeningen ze allemaal afgewerkt hebben. Bij mij kun je terecht voor voedingsadviezen, online personal training en fitness. Een van de belangrijkste regels die ik hanteer is dat alles in overleg gebeurt. Jij bepaalt waar je aan wilt gaan werken en aan de hand daarvan gaan we aan de slag. Personal training is al lang niet meer alleen weggelegd voor de rijke Hollywoodsterren of BN'ers. Iedereen die extra begeleiding wil als stok achter de deur kan bij mij terecht voor persoonlijke begeleiding: particulieren, sportschoolbezoekers en topsporters.

Online persoonlijke begeleiding

Wil jij ook met mij aan de slag? Dan vul je als eerste het registratieformulier op de website in. Aan de hand van dit formulier worden je persoonlijke doelen vastgelegd. Eveneens wordt een trainingsschema, voedingsschema of combinatie van beiden samengesteld (afhankelijk van het gekozen pakket). Alles word vooraf besproken zodat we doelgericht van start kunnen gaan.

Na 4 weken wordt het eerste schema (eventueel) aangepast en krijg je een vervolgschema. Dit zijn evaluatiemomenten. In totaal zijn er 3 evaluatiemomenten: na week 4, na week 8 en op het einde van de 12 weken. Daarnaast kunnen jouw doelstellingen in de tussentijd veranderd zijn. Ook hier wordt rekening mee gehouden.

Verschil tussen personal trainer en fitness instructeur

In de fitnesswereld worden sommige termen als het om persoonlijke begeleiding gaat nogal eens door elkaar gehaald. Dat is niet vreemd, want deze termen hebben een aantal raakvlakken. Toch zijn er wel degelijk verschillen aan te duiden tussen bijvoorbeeld een personal trainer en een fitnessinstructeur. Het woord 'personal' in 'personal trainer' verraadt eigenlijk al dat een personal trainer zich specifiek en intensief bemoeit met één bepaald persoon. Dit is wat ik aanbied.