Online voedingsadvies

Het grote voordeel van online voedingsadvies is dat je niet meer wekelijks bij een gewichtsconsulent hoeft langs te gaan. Gedurende 12 weken ontvang je voedingsadvies van Personal-fitness-training.be. Je wordt online begeleid met als doel het bereiken van je ideale gewicht, een hogere spiermassa of meer energie. Er wordt gestreefd een evenwichtig eetpatroon op te bouwen. Op basis van de informatie die je bij het registreren doorgeeft wordt een online voedingsadvies opgesteld. Je kunt dit advies bijvoorbeeld ontvangen in de vorm van een schema. Je kunt regelmatig menu's, recepten en tips ontvangen. Voeding is een belangrijk onderdeel van het leven van sporters. Letten op wat je eet kan je enorm helpen.

Voor wie is een voedingsadvies geschikt?

Iedereen die graag een doel wil bereiken kan een een persoonlijk voedingsadvies laten opstellen. Hoe je voedingsadvies eruit ziet is onder meer afhankelijk van je doelstelling, maar ook van je huidige gewicht en eetgewoonten. We stellen voedingsadviezen op voor zowel mannen als vrouwen. Voedsel wat je echt niet lust en allergieën, kun je voor aanvang doorgeven. Natuurlijk wordt er altijd rekening gehouden met je persoonlijke wensen. Of je nu overgewicht hebt of ondergewicht... Personal Fitness Training staat voor je klaar!

Voedingsadvies online ontvangen

Een voedingsadvies biedt je ook structuur. Door op vaste momenten van de dag te eten raakt je lichaam hieraan gewend. Wanneer je graag resultaat wilt behalen is het belangrijk dat je het voedingsadvies zo goed mogelijk opvolgt. Voedingsschema's worden samengesteld door Rick zelf, gecertificeerd voedingsadviseur/-coach. Je ontvang je voedingsadvies via de mail. Heb je vragen? Dan kun je die altijd stellen.

Liever trainen op locatie?

Notice: Undefined variable: resBlogs in /home/personalf/domains/personal-fitness-training.be/public_html/includes/plugin_randomBlogs.php on line 53