Online personal trainer & voedingsadviseur

Als personal trainer en voedingscoach richt ik mij op mensen die een goede balans zoeken tussen lichaamsbeweging en voeding. Veel mensen vinden het lastig om een goed trainingsschema samen te stellen. Ik help je hier graag bij! Ook voor een persoonlijk voedingsschema ben je bij mij aan het juiste adres.

Trainingsschema

Je kunt bij mij een online trainingsschema aanvragen. Dit schema stel ik samen aan de hand van jouw sportieve doelstellingen. Of het nu gaat om afvallen, betere conditieopbouw of kweken van meer spiermassa: samen met jou stel ik alles in het werk om je doelen te bereiken. Ik probeer je maximaal te motiveren zodat je het beste uit jezelf kan halen. Ik zorg ervoor dat je metaal en fysiek lekker in je vel zit en zo het onderste uit de kan haalt.

Details gepersonaliseerd trainingsprogramma

  • Duur programma: 12 weken
  • Evaluaties: 3 evaluatiemomenten
  • Inclusief gratis suppletieadvies

Voedingsschema

Als voedingsadviseur begeleid ik mensen die beter op hun voeding willen letten. Op basis van jouw persoonlijke wensen en situatie stel ik een voedingsschema samen. Als voedingsadviseur help ik vooral mensen die willen afvallen of meer energie willen krijgen. Heb jij een andere doelstelling? Ook dan kun je contact met mij opnemen voor een gepersonaliseerd voedingsschema. Ik begeleid je tijdens het hele proces zodat je uiteindelijk je gestelde doel kunt behalen. Ik geef naast voedingsadvies ook advies en informatie over supplementen. Supplementen kunnen je helpen om je doel nog sneller te bereiken. Ieder persoon is uniek en heeft daarom andere behoeftes. Vraag daarom altijd eerst advies aan een professional.

Details gepersonaliseerd voedingsprogramma

  • Duur programma: 12 weken
  • Evaluaties: 2 evaluatiemomenten
  • Suppletieadvies gratis inbegrepen

Wil jij gebruik maken van een personal coach die jou online motiveert? Bekijk dan de verschillende trainingsschema's en voedingsschema's.

Liever trainen op locatie?

Notice: Undefined variable: resBlogs in /home/personalf/domains/personal-fitness-training.be/public_html/includes/plugin_randomBlogs.php on line 53