Fitness trainer

Een fitness trainer werkt meestal bij een sportschool. Personal-fitness-training.be werkt daarentegen online. Een fitness coach gebruikt zijn of haar kennis om een schema op te stellen, iemand kan zo op verantwoorde wijze zijn of haar (sportieve) doelstellingen bereiken. Als fitness coach moet je klantgericht zijn en mensen goed kunnen motiveren. Een goede fitness trainer is flexibel en beschikt over aanpassingsvermogen. Omdat iedereen uniek is moet hiermee rekening worden gehouden bij het samenstellen van trainings- en voedingsschema's. Als fitness trainer moet je schema's kunnen aanpassen aan de behoefte van je cursist.

Rick als je persoonlijke fitness coach?

Als fitness trainer heb ik, Rick, ervaring met verschillende soorten cursisten. Ik ben flexibel en kan je schema aanpassen als je dit wenst. Op basis van mijn ervaringen en vaardigheden probeer ik een aanpak te kiezen die bij jou past. Het bereiken van jouw doel staat hierbij natuurlijk centraal. Ik heb ervaring met verschillende soorten doelstellingen zoals afvallen en het opbouwen van spiermassa. Heb je een andere sportieve doelstelling? Ook dan kan een personal trainer wat voor je betekenen!

Een duwtje in je rug van een fitness trainer

Een persoonlijke fitness trainer is ook geschikt voor mensen die moeite hebben met discipline. Wanneer je sport bij een sportschool ben je vaak minder gemotiveerd. Een oorzaak hiervan is het minimale contact wat je hebt met een fitness coach. Met een online fitness coach heb je vaak veel meer contact. Door het frequente contact wordt je meer gestimuleerd om te trainen en het voedingsschema op te volgen. Heb je even geen motivatie meer? Je kunt me altijd via mail bereiken en dan geef ik je weer een duwtje in de rug.

Liever trainen op locatie?

Notice: Undefined variable: resBlogs in /home/personalf/domains/personal-fitness-training.be/public_html/includes/plugin_randomBlogs.php on line 53