Wie ben ik?

Mijn naam is Rick Cuijpers. Je kunt bij mij terecht voor een aantal zaken op het gebied van personal training. Ik ben namelijk gecertificeerd fitness instructeur, voedingsadviseur/-coach, én personal trainer. Daarbij begeleid ik mensen, zodat zij hun doelstellingen op het gebied van sport en wellness kunnen behalen.

Wat mag je van mij verwachten als personal trainer?

Een personal trainer is meer dan iemand die je alleen maar trainingsschema’s en voedingsschema’s maakt. Als personal trainer ben ik er namelijk ook om je te motiveren wanneer het even wat minder gaat. Ik geef advies op basis van voeding en training maar nog belangrijker: ik luister naar wat wat jij als persoon uiteindelijk wilt bereiken en wat jouw doelstellingen zijn. Hierbij is het onder andere van belang om erachter te komen hoe jouw lichaam en jij als persoon in elkaar zitten. Iedereen is namelijk anders, zowel lichamelijk als mentaal. Voor mij als personal trainer is het de uitdaging samen met jou te ontdekken welke aanpak of methode het beste past. De ene persoon heeft het nodig om af en toe wat harder gepusht te worden, terwijl het bij de andere persoon allemaal vanzelf lijkt te gaan. Op basis van mijn ervaringen en vaardigheden probeer ik samen met jou de aanpak te kiezen die het beste bij jou past.

Extra's op het gebied van begeleiding

Naast bovenstaande activiteiten, is voeding ook een belangrijk onderdeel van het leven van sporters. Of je net begint of al langer bezig bent: letten op wat je eet kan je enorm helpen. Ik bied naast voedings- en trainingsadvies ook de mogelijkheid tot suppletieadvies. De juiste producten kunnen het verschil betekenen voor jouw lichaam. Ieder lichaam heeft iets anders nodig, dus met een persoonlijk plan wordt precies bekeken wat goed is in jouw situatie.

Liever trainen op locatie?

Notice: Undefined variable: resBlogs in /home/personalf/domains/personal-fitness-training.be/public_html/includes/plugin_randomBlogs.php on line 53